BLOGISSA

Myyntihovimestariksi Kilta-saliin?

Odotamme sinulta positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus esimiestyöstä sekä asiakastilaisuuksien järjestämisestä katsotaan eduksi.

”Ei tää oo työtä, tää on elämäntapa”

Sweet pepper catering keittiömestari Virve Räisänen

Sweet Pepper Cateringin keittiön sielu, Virve Räisänen, elää ja hengittää ruokaa ja palvelua. Hänelle ruoka on paljon muutakin kuin polttoainetta: se on kokonaisuus, joka rakentuu monista pienistä palasista.

Vuodenajat ohjaavat menusuunnittelua

Satokausi uusi peruna

Kantarellin sesonki on vähitellen ohi, mutta metsät pursuavat nyt muita sieniä. Metsien ohella pellot tarjoavat kukkakaalia, porkkanoita, perunoita ja muita juureksia. Tämä näkyy myös lautasilla.

ME OLEMME TAITO CAFE

Taito Cafe at Design Museum

Share Companyn perheeseen on tullut uusi jäsen

Taito Cafe avasi ovensa Helsingin Designmuseossa viime viikolla! Korkeavuorenkadun viehkeässä korttelissa sijaitseva Taito Cafe haluaa tarjota ruokaa ja juomaa koko kansalle: Teille, jotka vierailette museossa. Teille kiireisille, jotka haluatte kupin kuumaa ohikulkumatkalla. Teille, ketkä etsitte maittavaa lounasta. Teille, jotka nautitte hyvästä viinistä parhaassa seurassa. Teille, ketkä etsitte elämyksiä ihanan brunssin ja taiteen yhdistämänä.

Taito Cafella ja Designmuseolla on yhteistä

145 vuotta vanhassa Designmuseossa huokuu historia ja nostalgia - astuessaan sisään sen voi tuntea luissa ja ytimissä. Hurjasta ikäerostaan huolimatta meillä on jotain yhteistä: Muotoilun ja taiteen tuottaminen vaatii tunnetta, rakkautta ja ammattitaitoa. Samoista piirteistä koostuu myös Taito Cafen identiteetti. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluu lähiruoan ja pienyrittäjien tukeminen, unohtamatta (raamattuamme) satokausikalenteria. Me emme myöskään usko syrjintään, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi suurin sydämin.

TaitoCafePieni

MORE THAN JUST A CAFE

Taito Cafe tarjoaa monipuolisen lounaan aina tiistaista sunnuntaihin klo 11-15. Lounaspöytään katetaan päivän keitto, freesi salaattipöytä,  vastaleivottua leipää, pientä makeaa sekä Kaffa Roasteryn kahvi ja tee. Lounaan ja kahvilapalveluiden lisäksi hoidamme vankalla kokemuksella moninaiset yksityistilaisuudet sekä kokouspalvelut Designmuseon urbaaneissa ja näyttävissä tiloissa.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään yksityistilaisuuden kanssamme, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä elämäsi tärkeä tilaisuus: myynti@taitocafe.fi.

Seuraamalla meitä Instagramissa ja Facebookissa pysyt ajantasalla uusimmista tiedotuksista.

Tervetuloa kokemaan Taito.

 

Kirjoittaja: Erika Kaipainen

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
peter.walch@sharecompany.fi

Share Company myynti Pilvi Jansson

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
pilvi.jansson@sharecompany.fi

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
marja.laakso@sharecompany.fi

 

Erika Kaipainen

Erika Kaipainen

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Erikaan.

+358 44 740 9871
erika.kaipainen@sharecompany.fi

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Tarvitsemme apua juhlapaikan valintaan

Tarvitsemme astiaston

Tarvitsemme henkilökunnan