BLOGISSA

Nautinnollinen lounaskokemus on tauko arjesta

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Usko ei horju edes korona-aikaan – Uusi ravintola The Pantry aukeaa Helsinkiin.

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Onnistu rapujuhlissa – Lue vinkit

rapujuhlat share catering

Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.

Bistro Sinne avaa ovensa uudistuneena kesäsesonkiin!

Sinne Catering

Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena

Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti.

joutsenmerkki-logo-750-700x400

Joutsenmerkki edellyttää ravintoloitsijalta erityisen tarkkoja toimenpiteitä

”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla toiminnallamme mahdollisimman järkevään luonnonvarojen hyödyntämiseen. Bistro Sinne on Joutsenmerkitty ravintola, joka ottaa kokonaisvaltaisesti huomioon tiukat ympäristövaatimukset. Huomioimme nämä asiat tehdessämme päätöksiä niin raaka-aineiden, energian ja kemiallisten tuotteiden suhteen. Ruoka- ja juomafilosofiamme pohjautuu edelleenkin paikallisiin, lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin. Tulemme entistä vahvemmin profiloitumaan lähellä tuotettuihin, ympäristöä vähemmän kuormittaviin raaka-aineisiin ja tuottajiin” , toteaa Bistro Sinnen taustalla ravintoloihtija, keittiömestari Kai Kallio.

”Olemme huolissamme ilmastonmuutoksesta ja maapallon lämpenemisestä, jolla on merkittävä vaikutus tulevaisuudessa raaka-aineiden saatavuudelle ja laadulle. Paikalliset tuottajat ovat osa Sinnen ekosysteemiä, jossa myös suomalaisella ruokaperinteellä on arvokas merkitys. Tätä tärkeää kulttuuriperimää haluamme vaalia” jatkaa Kallio.

Joutsenmerkitty ravintola ottaa ympäristön kokonaisvaltaisesti huomioon ja täyttää Joutsenmerkin tiukat vaatimukset. Joutsenmerkki edellyttää, että ravintola vähentää energian- ja vedenkulutusta, jätemääriä sekä kemiallisten tuotteiden käyttöä.

-Bistro Sinne on tehnyt hyviä toimenpiteitä energian- ja vedenkulutuksen sekä syntyvän ruokahävikin ja muun jätteen vähentämiseksi. Energiatehokkaiden laitteiden ja valaisimien hankintaan ja energiatehokkaaseen käyttöön kiinnitetään erityishuomiota, Joutsenmerkin johtava asiantuntija Harri Hotulainen kertoo.

Bistro Sinnessä käytettävät astianpesun ja siivouksen kemikaalit ovat Joutsenmerkittyjä ja käyttöön on otettu lisää ympäristömerkittyjä tuotteita kuten lautasliinat ja paperiset käsipyyhkeet.

-On hienoa, että ravintolassa tarjoillaan kasvisruokaa, erityisesti paikallisia ja luomuelintarvikkeita sekä kestävästi pyydettyjä kalatuotteita, Hotulainen sanoo.

Kesäkuun aikana avataan Bistro Sinnen Pop Up-terassi. Pop up tulee ravintola Fabrikenin terassille taidetehtaan pihalle ja konsepti tulee olemaan kesäasiakkaille kohdistettua ruokaa ja juomaa.

Lisätietoja:

Kai Kallio
Keittiömestari ja ravintoloihtija
[email protected]
puh. 050 363 6178

Harri Hotulainen
Ympäristömerkintä Suomen johtava asiantuntija
[email protected]
puh. 0400 417 884

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.