BLOGISSA

Katsaus upeaan vuoteen – We are back in the game!

Mitä saavutuksia ravintolaperheessämme tapahtui vuonna 2022 ja mistä me olemme erityisen iloisia ja ylpeitä?

Nautinnollinen lounaskokemus on tauko arjesta

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Usko ei horju edes korona-aikaan – Uusi ravintola The Pantry aukeaa Helsinkiin.

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Bodomin Kartanon ravintolatoiminta siirtyy Share Companylle

DSC_1299

RAVINTOLA AUKEAA 14.4.

Share Company siirtyy ravintoloitsijaksi Bodomin Kartanolle yhteistyössä Master Golfin kanssa. Bodomin Kartanon ravintolatoiminta alkaa 14.4.2020, jolloin Kartanon ovet aukeavat yleisölle.

Bodomin Kartano sijaitsee Bodom-järven rannalla Espoossa huippuluokkaisten Master Golf golf-kenttien ympäröimänä. Bodomin kartanolla ja sen mailla on satoja vuosia pitkä ja vaiheikas historia, jota aiomme osaltamme kunnialla jatkaa ja edistää entisestään!

Bodomin Kartano on upea kesäisin

UUSI NÄYTTÄVÄMPI KONSEPTI

Uutena ravintoloitsijana tulemme tarjoamaan entisestään tuttuja palveluita - uudella raikkaalla ja ihastuttavalla konseptilla sekä yllättämään modernilla otteella.

Katamme Kartanon pöytään tulevaisuudessa aamiaisen, lounaan, brunssin sekä kattavan á la carte -listan ja mahdollisesti muita mielenkiintoisia ja näyttäviä konsepteja. Bodomin Kartanon uusina keittiömestareina toimivat Virve Räisänen sekä Henrik Lampela.

” Mahtavaa päästä tähän projektiin mukaan – tiedossa on uusia upeita juttuja” kertoo Share Companyn tulinen sielu Peter Walch.

TILAT KARTANOSSA 

Kartanon luonnonkaunis ympäristö, upeat historialliset rakennukset ja viihtyisä, välitön ilmapiiri hurmaavat.

Bodomin Kartano sijaitsee Espoossa, Kehä III:n varrella, joten paikan päälle pääsee helposti koko pääkaupunkiseudulta ja lentokentältä. Matka Helsingin keskustasta kestää vain noin 25 minuuttia.

Kartano tarjoaa monenlaisia juhla- ja tapahtumatiloja muutaman hengen tapaamisesta yli sadan hengen juhliin. Kesäaikaan voit yhdistää tilaisuuden jouhevasti myös golfkierrokseen ja tarjota juhlavieraillesi päivän päätteeksi rantasaunan löylyt Bodominjärven rannalla.

Historiallinen Bodomin kartano sopii erinomaisesti esimerkiksi merkkipäivien viettoon, hääjuhlapaikaksi, perhejuhliin tai yritysten tapahtumiin.

Tilat kartanossa

  • 8 erikokoista kokous- ja juhlatilaa
  • Kokoukset 8 – 35 vieraalle
  • Juhlatiloja 120 vieraalle
  • Terassipaikkoja yli 100 vieraalle

Kartanon Vanha Talli on persoonallinen ja tunnelmallinen tila, joka sopii monimuotoisiin tapahtumiin. Tallin ainutlaatuinen estetiikka ja monipuolisesti muuntuvat tilajärjestelyt tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon mm. hää- ja perhejuhlien tai kesäisen kokouksen pitopaikaksi, tuotelanseerauksiin, elonkorjuujuhliin, latotansseihin, muotinäytöksiin…

Vanha talli tarjoaa kokous- ja juhlatilaa jopa 100 vieraalle.

Rantasauna ja makasiinisaunat sijaitsevat aivan Bodominjärven rannalla. Pihapiirin makasiinisaunoista löytyy yksi sauna naisille (n. 15 henkilölle) ja kaksi saunaa miehille, joihin molempiin mahtuu yhteensä n. 20 henkilöä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntipalveluumme:

[email protected]

+358 44 5080 034

 

Tykkää Bodomin Kartanon Facebook-sivusta pysyäksesi ajantasalla tulevista uudistuksista!

 

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.