BLOGISSA
Etsimme Espoossa sijaitsevaan golfravintola Bodomin Kartanoon timanttista tiimiä kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Hae paikkaa nyt!
Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.
Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.
Haemme nyt uuteen ravintolaamme palveluhenkistä ja motivoitunutta henkilökuntaa!

HUOM. HAKU ON UMPEUTUNUT! VAPAAMUOTOISEN HAKEMUKSEN VOIT LÄHETTÄÄ OSOITTEESEEN [email protected]
Haemme nyt uuteen ravintolaamme palveluhenkistä ja motivoitunutta henkilökuntaa!
Avaamme syys-lokakuussa uuden monipuolisen lounasravintolan Helsingin Ruoholahteen.
Tarjoamme laadukasta, mutta kohtuuhintaista ruoka- ja juomatuotetta hyvätasoisessa ja rennossa ravintolaympäristössä. Ruoat valmistamme Share Companyn ruokafilosofian mukaisesti aina sesongin tuoreita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien.
Etsimme innostunutta henkilökuntaa tähän mielenkiintoiseen projektiin, jossa on mahdollisuus saada omaa kädenjälkeä esille. Haku on auki 15.8. asti ja paikat täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työ alkaa elo-syyskuussa riippuen työtehtävästä.
Ravintolassa on tarjolla lounas ma-pe ja kahvila palvelee ma-la, joten työajat sijoittuvat pääosin aamu- ja päivävuoroihin.
Keittiö:
Keittiöpäällikkö (37,5h/vko)
Vuoromestareita (37,5h/vko)
Kokkeja (0-37,5/vko)
Sali:
Ravintolapäällikkö (37,5h/vko)
Vuoropäällikkö (37,5h/vko)
Lounastarjoilijoita (0h - 37,5h/vko)
Kahvilatyöntekijöitä (0h - 37,5h/vko)
Tarjoilijoiden lisäksi myös kokkien vuorovaikutustaidot nähdään hyvin tärkeänä osana asiakaspalvelua, sillä ravintolassa on avokeittiö ja kokit tulevat työskentelemään asiakkaan näköisällä. Hakijoilta edellytetään hygieniapassia ja salin henkilökunnalta anniskelupassia. Ajokortti on ehdotonta plussaa!
Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: [email protected] Laitathan otsikoksi nimesi ja hakemasi aseman.
Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Otathan rohkeasti yhteyttä!
Share Company yhdistää 14 ravintola-alan yritystä yhdeksi kokonaisuudeksi. Share Company on kasvanut muutamassa vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun arvostetuimmista ravintola-alan yrityksistä. Yrityksemme koostuu catering-toimijoista, ravintoloista, tapahtuma- ja tilausravintoloista sekä lounasravintoloista.
Ota yhteyttä
Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Peter Walch
Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.
+358 50 562 4788
[email protected]

Pilvi Jansson
Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.
+358 45 7750 3064
[email protected]

Marja Laakso
Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.
+358 45 7750 3060
[email protected]

Erika Kaipainen
Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Erikaan.
+358 44 740 9871
[email protected]
Jätä tarjouspyyntö
Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.