BLOGISSA

Onnistu rapujuhlissa – Lue vinkit

rapujuhlat share catering

Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.

Bistro Sinne avaa ovensa uudistuneena kesäsesonkiin!

Sinne Catering

Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla toiminnallamme mahdollisimman järkevään…

Bodomin Kartanon ravintolatoiminta siirtyy Share Companylle.

Share Company siirtyy ravintoloitsijaksi Bodomin Kartanolle yhteistyössä Master Golfin kanssa. Bodomin Kartanon ravintolatoiminta alkaa 14.4.2020, jolloin Kartanon ovet aukeavat…

Haemme nyt uuteen ravintolaamme palveluhenkistä ja motivoitunutta henkilökuntaa!

REKRYKANSIKUVA

Haemme nyt uuteen ravintolaamme palveluhenkistä ja motivoitunutta henkilökuntaa!  

Avaamme syys-lokakuussa uuden monipuolisen lounasravintolan Helsingin Ruoholahteen.

Tarjoamme laadukasta, mutta kohtuuhintaista ruoka- ja juomatuotetta hyvätasoisessa ja rennossa ravintolaympäristössä. Ruoat valmistamme Share Companyn ruokafilosofian mukaisesti aina sesongin tuoreita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien.

Etsimme innostunutta henkilökuntaa tähän mielenkiintoiseen projektiin, jossa on mahdollisuus saada omaa kädenjälkeä esille. Haku on auki 15.8. asti ja paikat täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työ alkaa elo-syyskuussa riippuen työtehtävästä.

Ravintolassa on tarjolla lounas ma-pe ja kahvila palvelee ma-la, joten työajat sijoittuvat pääosin aamu- ja päivävuoroihin.

 

Keittiö:

Keittiöpäällikkö (37,5h/vko)

Vuoromestareita (37,5h/vko)

Kokkeja (0-37,5/vko)

 

Sali:

Ravintolapäällikkö (37,5h/vko)

Vuoropäällikkö (37,5h/vko)

Lounastarjoilijoita (0h - 37,5h/vko)

Kahvilatyöntekijöitä (0h - 37,5h/vko)

 

Tarjoilijoiden lisäksi myös kokkien vuorovaikutustaidot nähdään hyvin tärkeänä osana asiakaspalvelua, sillä ravintolassa on avokeittiö ja kokit tulevat työskentelemään asiakkaan näköisällä.  Hakijoilta edellytetään hygieniapassia ja salin henkilökunnalta anniskelupassia. Ajokortti on ehdotonta plussaa!

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: [email protected] Laitathan otsikoksi nimesi ja hakemasi aseman.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Share Company yhdistää 14 ravintola-alan yritystä yhdeksi kokonaisuudeksi. Share Company on kasvanut muutamassa vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun arvostetuimmista ravintola-alan yrityksistä. Yrityksemme koostuu catering-toimijoista, ravintoloista, tapahtuma- ja tilausravintoloista sekä lounasravintoloista.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

Share Company myynti Pilvi Jansson

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

Erika Kaipainen markkinointi Share Company

Erika Kaipainen

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Erikaan.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Tarvitsemme apua juhlapaikan valintaan

Tarvitsemme astiaston

Tarvitsemme henkilökunnan