KEITTIÖMESTARI (Kokoaikainen 37,5h / vk)

Uudistunut Kilta-Sali avaa ovensa elokuussa 2022 ja etsimme nyt joukkoomme innokasta, innovatiivista ja tuloksenhakuista keittiömestaria suunnittelemaan ja toteuttamaan kilta-salin ruokatuotetta. Oletko se sinä?

Kilta-Sali on historiallinen juhla- ja tapahtumatila Helsingin ytimessä. Kilta-Sali tarjoilee lähituottajien puhtaista ja laadukasta raaka-aineista valmistettuja skandinaavisia makuja, pienellä twistillä. Ruoat valmistamme Share Companyn ruokafilosofian mukaisesti aina sesongin tuoreita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien. Keittiömestarina vastaat Kilta-salin ruokatuotteen laadusta, tuotekehityksestä sekä keittiön tuloksenseurannasta. Roolissa sinä varmistat unohtumattoman asiakaskokemuksen tiimisi kanssa sekä ohjaat keittiötoimintaa omalla esimerkillä. Olet innovatiivinen ja luova alan ammattilainen joka innostaa ja motivoi tiimiläisiäsi. Hyvät tiimityöskentelytaidot ovat avain menestykseen, mutta et pelkää tarttua soppakauhaan itsekään. Edellytämme hygieniapassia, ajokortista ropisee plussapisteitä! Meille erikoisruokavaliot eivät ole haaste, vaan mahdollisuus, joten toivomme samaa asennetta myös sinulta.

Työn alkamisajankohta on viimeistään elokuussa, mutta aikaisempikin aloitus on mahdollinen. Jos haluat aidosti tuoda omaa kädenjälkeä esille, tämä työ on sinulle!

Avaimet menestykseen sinulle antaa:

 • Erinomaiset tiimityötaidot
 • Organisointikyky sekä vahva ammatillinen osaaminen
 • Vahva osaaminen tapahtumaravintolan toiminnasta
 • Englannin ja suomen kielen taito
 • Kokemusta varastonhallinnasta
 • Kokemusta työvuorosuunnittelusta
 • Aikaisempi kokemus esimiestyöstä

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ravintola-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus edetä pitkälle urallasi.
 • Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi
 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeäsi esille
 • Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja Share Companyn loistavat henkilöstöedut kuten alennukset kaikista Share Companyn ravintoloista
 • Kulttuuri- ja liikunta-edun

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveen kera osoitteeseen: [email protected] Laitathan otsikoksi nimesi ja hakemasi aseman/toimipaikan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. Hae siis pian!

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.