Blogissa

Nautinnollinen lounaskokemus on tauko arjesta

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Usko ei horju edes korona-aikaan – Uusi ravintola The Pantry aukeaa Helsinkiin.

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Onnistu rapujuhlissa – Lue vinkit

rapujuhlat share catering

Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.

Nähdään kartanolla!

Puotilan Kartano

Mitä kaikkea Puotilan Kartanolla on tarjottavana?

Puotilan Kartanolla on pitkät perinteet. Huhtikuussa perinteitä jatkamaan saapui uusi yritys, Share Tastes and Events Oy. Kevät onkin ollut uusille yrittäjille kiireistä aikaa, kun on tutustuttu tiluksiin. Ja mitä tulevaisuuteen tulee, niin on vanhoja tapoja, jotka kannattaa säilyttää sellaisenaan. On niitä käytäntöjä, joista hieman pölyjä pyyhkimällä tulee jälleen tuoreita ja sitten on asioita, jotka kannattaa kokonaan unohtaa. Sekä tietysti uusia ideoita, joiden toimivuutta pitää vielä pohtia.

Kartanon ruoka, se kuuluu osastoon tomutettavat. Perinteitä ei unohdeta, vaan tarjolla on jatkossakin rehtiä ruokaa, mutta ote sen tekemiseen on moderni. Kausittain vaihtuva menu ja tietysti sesonkia kunnioittava sunnuntaibrunssi eivät katoa minnekään. Svenkan ruokatarjontaa muokataan hieman enemmän. Suunnitelmia vielä hiotaan, mutta varmasti tarjolle tulee pientä purtavaa ja olutvalikoiman laajentumisestakin on ollut puhetta. Helppoheikkejä lainataksemme, eikä siinä vielä kaikki. Kesäviikonloppuisin kartanon pihamaalle ajetaan ruokarekka, joka tarjoilee niin suolaisia kuin makeita herkkuja. Toivotaan paljon aurinkoisia päiviä, jotta pehmiskone pääsee töihin.

Svenkka vanha terassi
Svenkka vanha terassi

Eikä unohdeta tapahtumia. Ne jatkuvat edelleen. Kesän aikana pihalla tapahtuu monenmoista: kirpputoria, kesäteatteria, perjantain musiikki-iltoja, viikinkifestivaalia… Kesäkausi huipentuu tuttuun tapaan syyskuun alussa järjestettäviin Sadonkorjuujuhliin. Eikä tapahtumat rajoitu vain kesäaikaan ja pihamaalle. Syksyllä siirrytään sisälle Kartanoon nauramaan stand up -klubille ja kuuntelemaan all stars -artisteja. Huhu kertoo, että ainakin Heikki Silvennoinen saapuu musisoimaan syksyn aikana Kartanon juhlasaliin.

Svenkka on avannut jo ovensa ja palvelee kesän ajan joka päivä. Satoi tai paistoi. Ovet suljetaan talvena ajaksi syyskuun lopussa. Toki ne avataan tilauksesta sen jälkeenkin. Svenkka onkin mainio paikka järjestää rentoja perhejuhlia tai pikkujouluja pienemmälle porukalle. Isommasta salista löytyy istumapaikkoja 40 hengelle. Joulukuussa ovet aukeavat vielä kertaalleen kaikille, kun joulumarkkinat valtaavat Kartanon pihamaan ja Svenkan. Mikäli tonttujen kuiskailut toteutuvat, niin tänä vuonna joulumarkkinat laajenevat kaksi päiväiseksi tapahtumaksi.

Mahtava palvelu asuu edelleen Kartanossa, siitä pääsee nauttimaan ainakin aukioloaikojen puitteissa. Ja sovittaessa muulloinkin. Tiesithän, että Kartanon ja Svenkan tilat muuntautuvat moneen? On isompaa ja pienempää kabinettia, tai voit varata koko kartanon käyttöösi. Vai haluatko pitää kesäjuhlat pihalla? Sekin onnistuu. Pihalle mahtuu jopa 1000 juhlijaa. Kysy lisää myyntipalvelustamme, myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään niin pienempien kuin suurempienkin tilaisuuksien suunnittelemisessa. Tutustu Puotilan Kartanoon.

Nähdään Kartanolla!

Kuvat: Otso Alasko ja Kaisa "Iitu" Möttönen

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.