BLOGISSA

Usko ei horju edes korona-aikaan – Uusi ravintola The Pantry aukeaa Helsinkiin.

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Onnistu rapujuhlissa – Lue vinkit

rapujuhlat share catering

Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.

HAUSSA HUIPPU TYYPPEJÄ

Share Companylla on nyt rekry auki, ja hakusessa olisi timanttisia tyyppejä niin ravintolapäälikön, kuin kokin tehtäviin. Oletko innostunut, tehokas ja koet omaavasi hyvät vuorovaikutustaidot? Hae mukaan!

ravintola bodomin kartano etsii palveluhenkistä keittiö- ja salihenkilökuntaa

2016_01_15_47285-Panorama Kartano

ETSIMME Espooseen Master Golfin kenttien kupeessa sijaitsevaAN Bodomin KartanoON keittiö- ja salihenkilökuntaa kevät-, kesä- ja syyskaudelle.

Tarjoamme laadukasta, mutta kohtuuhintaista ruoka- ja juomatuotetta  hyvätasoisessa ja rennossa kartanomiljöössä. Ravintolassa on tarjolla lounas, brunssi ja a la carte. Päivittäisen toimintamme ohella Bodomin Kartanolla järjestetään paljon erikokoisia yksityis- ja yritystilaisuuksia.

Ruoat valmistamme Share Companyn ruokafilosofian mukaisesti aina sesongin tuoreita raaka-aineita kunnioittaen ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkien.

KEITTIÖ

Pysyykö sinulla kauha kädessä ja kastike kulhossa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kartanokokki! Kokin työtehtäviin kuuluu Kartanon lounaan, brunssin, kahvilan ja a la carte annosten valmistusta ja suunnittelua. Odotamme hakijoilta kokemusta keittiötyöskentelystä sekä innokasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta!

Kartanon keittiössä pelataan yhdessä tiimissä, jossa jokainen osallistuu niin tiskaamiseen kuin menujen ideoimiseen. Tarjoilijoiden lisäksi myös kokkien vuorovaikutustaidot nähdään hyvin tärkeänä osana asiakaspalvelua!

 

Vuoroesimies (37,5h/vko)

Määräaikainen sopimus 6.4.-31.10.2021

Vuoro-esimies on vastuussa lounastuotteesta yhdessä keittiömestarin kanssa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa lounaan suunnittelu, misaus ja toteutus. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin aamuvuoroa.

 

Vuoroesimies (37,5h/vko)

Määräaikainen sopimus 6.4.-31.10.2021

Vastuussa ravintolan a la cartesta yhdessä keittiömestarin kanssa.Työaika on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteista.

 

Kokki (37,5h/vko)

Määräaikainen sopimus 17.5.-3.10.2021 

Kokki (90h/3vko)

Määräaikainen sopimus 17.5.-3.10.2021

Kokki (90h/3vko)

Määräaikainen sopimus 17.5.-3.10.2021

 

Sweet pepper catering keittiömestari Virve Räisänen

SALI

Etsimme iloista ja myyntimielistä salihenkilökuntaa! Edellytämme hakijoilta erinomaisia suomen kielen sekä englannin kielen taitoja. Ruotsin kielen taidoista saa ehdottomasti plussaa! Edellytämme hakijoilta aiempaa ravintola-alan kokemusta sekä perus atk- ja kassataitoja.

Bodomin Kartanossa on hyvin monipuolinen tarjonta ja siihen kuuluu kahvilatuotteita, lounasta, a la cartea ja viikonloppubrunssien lisäksi myös pienten ja suurien yksityistilaisuuksien toteuttamista.

 

Vuoropäällikkö (37,5h/vko)

Määräaikainen sopimus 26.4-31.10.2021

Vuoropäälliköllä on vetovastuu omasta vuorostaan ja hän toimii tarjoilijoiden esimerkkinä. Työ on pääosin suorittavaa työtä, mutta työnkuvaan kuuluu lisäksi myös työvuorolistojen päivittämistä, menutaulujen kirjoittamista ym. yleispätevää toimistotyötä.

 

Tarjoilija (37,5h/vko)

Määräaikainen sopimus 17.5.-3.10.2021

Tarjoilija (90h/3vko)

Määräaikainen sopimus 17.5.-3.10.2021

Tarjoilija (90h/3vko)

Määräaikainen sopimus 17.5.-3.10.2021

HAE PAIKKAA NyT!

Kaikilta hakijoilta edellytetään hygieniapassia ja salin henkilökunnalta anniskelupassia. Ajokortti on ehdotonta plussaa!

Bodomin Kartano tarjoaa monipuolisen ja kiinnostavan työn lisäksi mahdollisuuden edetä ja kasvattaa ammattitaitoa kasvavassa ravintola-alan yhteisössä. Saat myös pelioikeudet Master Golfin upeille vehreille golfkentille!

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: [email protected]

Laitathan otsikoksi nimesi ja hakemasi aseman. 

Täytämme paikat heti oikean henkilön löydyttyä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.2.2021.

Heräsikö kysyttävää? Voit soittaa Ida Huuhtaselle arkisin klo 9-16 välisenä aikana numeroon 044 444 4460.

 

Share Company yhdistää 14 ravintola-alan yritystä yhdeksi kokonaisuudeksi. Share Company on kasvanut muutamassa vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun arvostetuimmista ravintola-alan yrityksistä. Yrityksemme koostuu catering-toimijoista, ravintoloista, tapahtuma- ja tilausravintoloista sekä lounasravintoloista.

www.bodominkartano.fi

 

 

 

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

Share Company myynti Pilvi Jansson

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

    Tarvitsemme apua juhlapaikan valintaan

    Tarvitsemme astiaston

    Tarvitsemme henkilökunnan