BLOGISSA

Katsaus upeaan vuoteen – We are back in the game!

Mitä saavutuksia ravintolaperheessämme tapahtui vuonna 2022 ja mistä me olemme erityisen iloisia ja ylpeitä?

Nautinnollinen lounaskokemus on tauko arjesta

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Onnistu rapujuhlissa – Lue vinkit

rapujuhlat share catering

Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.

Usko ei horju edes korona-aikaan – Uusi ravintola The Pantry aukeaa Helsinkiin

Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.

Itsepalvelukassoja ei ole juurikaan vielä nähty ravintolamaailmassa, lukuun ottamatta pikaruokaravintoloita tai kiireisiä opiskelijaruokaloita. The Pantryssa asiakkaat maksavat lounaan ja brunssin itsepalvelukassoihin, joiden avulla minimoidaan kosketuskontakti palveluhenkilöstön kanssa. Ravintolan kokit annostelevat lounasannoksen avokeittiössä asiakkaan noudettavaksi.

Korona on tuonut paljon haasteita ravintolamaailmaan ja monet ravintoloitsijat miettivätkin, miten ihmiset saadaan takaisin ravintoloihin? Share Company lähti rohkeasti pohtimaan, miten ravintolakäynti saadaan entistä turvallisemmaksi.

”Vielä vuosi sitten, kun avattiin toista ravintolaa ja suunniteltiin sen konseptia, ei tullut mieleenkään, että sen yksi tärkeimmistä arvoista tulisi olemaan turvallisuus”, toteaa Share Companyn Markkinointipäällikkö Erika Kaipainen

The Pantryn Itsepalvelukassoissa on antibakteerinen kalvo, joka poistaa bakteerit näppäimistön pinnalta.
The Pantryn Itsepalvelukassoissa on antibakteerinen kalvo, joka poistaa bakteerit näppäimistön pinnalta.

Tavoitteena nolla hävikki

”Turvallisuus oli ensimmäinen arvo, joka nousi puheeksi. Sen ympärille lähdettiin miettimään muita meille tärkeitä arvoja, kuten ruokahävikkiä”, kertoo Share Companyn toimitusjohtaja Peter Walch.

The Pantryssa lounasannoksia valmistetaan päivittäin ainoastaan arvioidun menekin mukaan. Enempää ei tehdä. Toistaiseksi ruoka ei ole vielä loppunut ja hävikkiäkin on tullut hyvin maltillinen määrä ja sekin on mennyt kaupaksi ResQ-sovelluksen kautta.

Toimitusjohtaja Peter katsoo avoimin mielin tulevaisuuteen ja uskoo, että määriä tarkkailemalla ja niihin nopeasti reagoimalla vältytään tilanteelta, jossa lounasruoka loppuisi kesken.

 

Keittiömestari Pekka Tuomisto ja Ravintolapäällikkö Päivi Nykänen seisovat ylpeänä The Pantryn arvomaailman takana.
Keittiömestari Pekka Tuomisto ja Ravintolapäällikkö Päivi Nykänen seisovat ylpeänä The Pantryn arvomaailman takana.

Lisätietoja:

Peter Walch, toimitusjohtaja
+358 50 562 4788, [email protected]

Erika Kaipainen, markkinointipäällikkö
+358 44 740 9871, [email protected]

www.thepantry.fi

PDF Tiedote The Pantry 06.11.2020

 

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 44 444 4460
[email protected]

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.