Yrityksemme

Share Company käsittää tänä päivänä pitkälle toistakymmentä persoonallista ruoka-alan yritystä Helsingissä, Espoossa ja Porvoossa. Jokaisella on verissä merkityksellisen ruokailun filosofia: aito hetkessä oleminen ja verrattomasta ruuasta nauttiminen parhaassa seurassa.

CATERING YRITYKSET

Catering-perheestämme löydät sielunkumppanisi joka tilanteeseen ja näytönpaikkaan.

SHARE CATERING

Share Catering tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä ja tyylikkäitä kattauksia kaikkiin tilaisuuksiin. Unohtamatta ainutlaatuista palvelua.

SINNE CATERING

Sinne Catering on kunnianosoitus luonnolle, lähiruoalle ja luovuudelle. Haluamme viedä vieraamme makumatkalle halki suomalaisen gastronomian

SWEET PEPPER CATERING

Uudistunut Sweet Pepper Catering palvelee sinua vuosien kokemuksella, mutta tuoreella otteella. Ja aina rento hymy huulilla.

TAPAHTUMA- JA JUHLATILAT

Monipuoliset seminaari- ja kokoustilamme mahdollistavat inspiroivat ja tuottoisat tapaamiset, ja uniikit juhlatilamme luovat puitteet elämäsi kohokohdille.

TAIDETEHDAS PORVOO

Taidetehdas on kokonaisen korttelin kokoinen kulttuuri- ja kongressikeskus Porvoossa. Oletko järjestämässä suuren yleisön juhlia? Taidetehtas tarjoaa tilat satojen, jopa tuhansien henkilöiden tilaisuuksiin.

KILTA-SALI

Uniikki tilausravintola ja juhlatila Helsingin Kampissa. Kilta-Sali tarjoaa tilat jopa 300 henkilön tapahtumiin.

SOUTUPAVILJONKI

Juhlatila Soutupaviljongissa meren läheisyys sekä rauhallinen ja nostalginen ilmapiiri takaavat unohtumattomat juhlat.

RUOKA JA TAPAHTUMARAVINTOLAT

Ravintolamme tuovat kortteleihinsa sujuvan arjen, kaivattujen karkeloiden ja rattoisien iltojen tunnelmaa.

BODOMIN KARTANO

Bodomin Kartano sijaitsee upeissa puitteissa Espoon vehreiden golfkenttien ympäröimänä. Upeat tilat mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen muutaman hengen kokouksista, yli sadan hengen häihin.

TAITO CAFE

Urbaani kahvila Korkeavuorenkadulla, Helsingin Designmuseossa. Ajan hermoilla kulkeva Taito Cafe yhdistää Suomalaisen muotoilun tyylikkään rentoon ruokailuun.

PINK PEPPER

Värikäs, lempeä ja sopivasti pippurinen Pink Pepper Lunch & Coffee Lounge tarjoaa kävijöilleen rakkaudella tehtyä lounasta sekä monipuolisen tarjonnan kahvilatuotteita.

HALO FOOD & EVENTS

HALO on moderni ja urbaani lounas- ja tapahtumaravintola Helsingin ytimessä, Kampin ja Ruoholahden välimaastossa. HALO vie sinut maailmanympärysmatkalle makujen maailmaan.

THE PANTRY RUOHOLAHTI

Perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Ruoholahden Industrial-henkinen ravintolasali tarjoaa lounaan, brunssin, kahvilan ja puitteet yksityistilaisuuksille.

THE PANTRY SÖRNÄINEN

Perinteisiin pohjautuvaa ruokaa – Kaupunkilaiseen tyyliin. Sörnäisten moderni ja muuntautuva ravintolasali tarjoaa lounaan ja pienimuotoisen kahvilatoiminnan lisäksi upeat puitteet yksityistilaisuuksille.

THE PANTRY HAKANIEMI - KEVÄÄLLÄ 2023!

BISTRO - BRUNCH - LUNCH. Ravintolamme tarjoaa illallista, lounasta ja brunssia huhtikuusta alkaen Hakaniemen ytimessä!

SINNE PORVOO

Bistro Sinne – se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa. Tervetuloa nauttimaan pohjoismaalaisista, moderneista mauista niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla!

FABRIKEN TAIDETEHDAS

Fabriken on Porvoon Taidetehtaalla sijaitseva monipuolinen tapahtuma- ja lounasravintola, joka tarjoaa lähellä tuotettua luomuruokaa monenlaisiin tilaisuuksiin.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.

Share Company Toimitusjohtaja Peter Walch

Peter Walch

Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.

+358 50 562 4788
[email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilvi Jansson

Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.

+358 45 7750 3064
[email protected]

 

Share Company henkilökunta Marja Laakso

Marja Laakso

Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.

+358 45 7750 3060
[email protected]

 

IMG_2506-3

Elias Johansson

Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.

+358 44 740 9871
[email protected]

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.