BLOGISSA
Mitä saavutuksia ravintolaperheessämme tapahtui vuonna 2022 ja mistä me olemme erityisen iloisia ja ylpeitä?
Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen
koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.
Mitä tarjoan juomaksi? Miten kattaan pöydän? Onko rapujuhlissa etikettiä? Lue vinkit onnistuneeseen rapujuhlaan, ollessasi niin vieraana kuin isäntänä tai emäntänä.
Usko ei horju edes korona-aikaan – Uusi ravintola The Pantry aukeaa Helsinkiin
Share Company avasi uuden ravintolan Ruoholahteen koronan toisen aallon pohjalla. Itsepalvelukassat, hyvä hygienia ja lautasannokset tekevät ravintolakokemuksesta entistä turvallisemman.
Itsepalvelukassoja ei ole juurikaan vielä nähty ravintolamaailmassa, lukuun ottamatta pikaruokaravintoloita tai kiireisiä opiskelijaruokaloita. The Pantryssa asiakkaat maksavat lounaan ja brunssin itsepalvelukassoihin, joiden avulla minimoidaan kosketuskontakti palveluhenkilöstön kanssa. Ravintolan kokit annostelevat lounasannoksen avokeittiössä asiakkaan noudettavaksi.
Korona on tuonut paljon haasteita ravintolamaailmaan ja monet ravintoloitsijat miettivätkin, miten ihmiset saadaan takaisin ravintoloihin? Share Company lähti rohkeasti pohtimaan, miten ravintolakäynti saadaan entistä turvallisemmaksi.
”Vielä vuosi sitten, kun avattiin toista ravintolaa ja suunniteltiin sen konseptia, ei tullut mieleenkään, että sen yksi tärkeimmistä arvoista tulisi olemaan turvallisuus”, toteaa Share Companyn Markkinointipäällikkö Erika Kaipainen
Tavoitteena nolla hävikki
”Turvallisuus oli ensimmäinen arvo, joka nousi puheeksi. Sen ympärille lähdettiin miettimään muita meille tärkeitä arvoja, kuten ruokahävikkiä”, kertoo Share Companyn toimitusjohtaja Peter Walch.
The Pantryssa lounasannoksia valmistetaan päivittäin ainoastaan arvioidun menekin mukaan. Enempää ei tehdä. Toistaiseksi ruoka ei ole vielä loppunut ja hävikkiäkin on tullut hyvin maltillinen määrä ja sekin on mennyt kaupaksi ResQ-sovelluksen kautta.
Toimitusjohtaja Peter katsoo avoimin mielin tulevaisuuteen ja uskoo, että määriä tarkkailemalla ja niihin nopeasti reagoimalla vältytään tilanteelta, jossa lounasruoka loppuisi kesken.
Lisätietoja:
Peter Walch, toimitusjohtaja
+358 50 562 4788, [email protected]
Erika Kaipainen, markkinointipäällikkö
+358 44 740 9871, [email protected]
PDF Tiedote The Pantry 06.11.2020
Ota yhteyttä
Soita tai lähetä viesti, palaamme pian.
Peter Walch
Onko sinulla timanttinen yhteistyöidea? Tai tuote, jota meidän tulisi käyttää?
Ota yhteyttä Peteriin.
+358 50 562 4788
[email protected]
Pilvi Jansson
Tilaisuus tulossa? Puuttuuko sinulta hymyilevät tarjoilijat, sesongin mukainen ruoka ja juhlaasi sopiva tila? Pyydä tarjous Pilviltä.
+358 44 444 4460
[email protected]
Marja Laakso
Oletko ravintola-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden tekijä? Etsitkö uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi Marjalle.
+358 45 7750 3060
[email protected]
Elias Johansson
Haluatko olla yhteydessä markkinointiin, mainontaan tai viestintään liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä Eliakseen.
+358 44 740 9871
[email protected]
Jätä tarjouspyyntö
Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.